La Mostra de Turisme organitza el Taller de tatuatges de henna

L’Espai Jove Can Tauler oferirà fins al 22 de juliol tot tipus d’activitats i exposicions entorn els viatges i les vacances. Ahir, 5 de juliol, es va fer un “Taller de tatutages de henna: una finestra al món àrab”, on els assistents van poder decorar i dibuixar-se tot tpus de dibuixos. Pel que fa a […]

L’Espai Jove Can Tauler oferirà fins al 22 de juliol tot tipus d’activitats i exposicions entorn els viatges i les vacances. Ahir, 5 de juliol, es va fer un “Taller de tatutages de henna: una finestra al món àrab”, on els assistents van poder decorar i dibuixar-se tot tpus de dibuixos. Pel que fa a les exposicions, la Fundació Akwaba presenta “Ni blanc ni negre” del 2 al 12 de juliol, una mostra contra el racisme. L’artista Angie Hernández presentarà del 13 al 22 de juliol una exposició sobre els camps de concentració alemanys, amb el nom “Berlín i el camp de concentració Sachsenhausen”.

La Regidoria d’Infància i Joventut organitza a l’Espai Jove Can Tauler la Mostra de Turisme Juvenil, que es podrà visitar fins al 22 de juliol. L’acte de cloenda serà el 20, amb un concert de grups locals. Pel que fa a les activitats, el dimarts 10 de juliol es realitzarà l’activitat “Jocs del món” i el dijous 12 de juliol, es farà un taller de cuina de l’Índia. Finalment el 17 de juliol es farà un concurs de les cultures i les activitats gratuïtes acabaran el 19 de juliol amb la Tarda Africana, en la qual hi haurà un concert típic i un taller de dansa. Totes les activitats es fan a l’Espai Jove Can Tauler, a partir de les 18h i són gratuïtes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari