La Mostra d’Ensenyament es pot visitar a Can Tauler fins al 22 d’abril

El saló orienta els joves en l’elecció d’un itinerari acadèmic segons les seves inquietuds

Alumnes de 3r d'ESO de la Ribera, durant un taller que es va fer el 6 d'abril a Can Tauler en el marc de la Mostra d'Ensenyament
Laura Grau

Sota el lema ‘Informa’t i escull, fes-ho per tu’, l’Espai Jove Can Tauler acollirà del 5 al 22 d’abril la 16a edició de la Mostra d’Ensenyament, organitzada per la Regidoria Educació, Infància i Joventut amb l’objectiu d’orientar els joves en l’elecció d’un itinerari acadèmic tenint en compte les seves capacitats i inquietuds. El saló inclou sessions informatives, tallers i tastets d’oficis adreçats als instituts; a més d’una assessoria vocacional de l’estudiant i un servei d’autoconsulta, dimarts, dijous i divendres, de 17.30 a 20.30h. L’espai ofereix informació sobre la variada oferta acadèmica existent com batxillerats, formació professional, ensenyaments artístics i d’esports, estudis universitaris, idiomes i escoles d’adults, entre d’altres. La mostra clourà amb diferents tastets d’oficis, que tindran lloc del 19 al 22 d’abril, de 18 a 20h. Es faran tallers relacionats amb disciplines artístiques, d’esports,  dibuix, disseny i imatge i so.

Novetat. La setzena edició de la Mostra d’Ensenyament també proposa activitats adreçades als pares i mares. Hi haurà un servei d’assessoria que funcionarà els dimarts i dijous, de 17.30 a 20.30h i, a més, aquest any el saló organitzarà la xerrada ‘Quina influència juguen les famílies?’, que tindrà lloc el 5 de maig, a les 18h, a l’INS La Ferreria. La regidora d’Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia (ICV-EUiA-E), convida els joves a participar en la Mostra perquè “l’educació és la millor inversió de futur, és el motor de la transformació social”. Per a més informació es pot trucar al 935 641 741; enviar un correu a l’adreça [email protected]; o contactar a través de Facebook i Twitter.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari