La mostra ‘Síria, la paraula de l’exili’ es pot visitar fins al 17 de desembre a la Casa de la Vila

L’exposició es va inaugurar aquest dimarts amb una xerrada a càrrec del montcadenc Antonio Sans, refugiat a França en acabar la Guerra Civil espanyola

La mostra 'Síria, la paraula de l'exili' es va inaugurar aquest dimarts a la Casa de la Vila
Sara Abadía
‘Síria, la paraula de l’exili’ és el títol de l’exposició fotogràfica que es pot visitar fins al 17 de desembre a la Casa de la Vila, un recull d’imatges captades pel fotoperiodista David González a Jordània l’estiu del 2014. Coincidint amb la inauguració de la mostra aquest dimarts, organitzada pel departament de Cooperació i Solidaritat, el montcadenc Antonio Sans va explicar la seva experiència com a refugiat a França on es va exiliar amb la seva família a les acaballes de la Guerra Civil espanyola.
 
 
D'altra banda, Montcada solidària s’ha adherit a la campanya ‘Casa nostra, casa vostra’, impulsada per un grup de gent independent d’arreu de Catalunya que treballa en el món de la comunicació per tornar a posar a primera línia del debat públic l’anomenada crisi migratòria que viu el mar Mediterrari. Els objectius de la iniciativa són que Catalunya esdevingui una terra d’acollida de persones refugiades i que les institucions catalanes garanteixin la seva inclusió a la nostra societat. Els promotors del nou projecte solidari han elaborat un manifest i una pàgina web per sumar-se a la campanya. Montcada Solidària ha avançat que participarà en la iniciativa organitzant activitats de sensibilització al municipi.
 
 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari