La nova distribució de l’Espai Poblet, ben valorada pel públic

El regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, satisfet amb la participació i la resposta a les noves propostes del programa

L'Espai Poblet va ser ampliat amb l'arranjament del sector pròxim a l'autopista

Finalment, la pluja només va fer una discreta aparició el dissabte al matí, i la programació de la Festa Major es va poder desenvolupar en els horaris i espais previstos. “Han estat cinc dies de festa molt intensos i amb molta participació”, ha dit el regidor de Cultura i Patrimoni, Albert Carandell, que fa una valoració positiva del nou format inaugural, amb la incorporació del pregó i la cercavila de cultura popular, i la nova distribució de l’Espai Poblet.

L’Ajuntament va aprofitar els terrenys propers a l’autopista per instal·lar les casetes de les entitats i la zona d’estada –espai que s’ha condicionat amb grava– i així poder alliberar més espai per a la zona de concerts i permetre l’accés dels serveis d’emergència. En general, la nova configuració del recinte ha estat ben valorada pel públic, ja que hi ha hagut menys aglomeracions.

“Hem tingut la festa major que Montcada i Reixac es mereix, amb la millora del cartell musical, la potencialitat musical a la cerveseria, la varietat d’espectacles familiars, la implantació de la polsera de la diversió per a la fira d’atraccions, l’aposta per la cultura popular, el ball per a la gent gran i l’espectacle de cloenda”, ha afegit Carandell, qui ha agraït la implicació de tot el personal de l’Ajuntament, especialment de l’equip de Cultura i Patrimoni.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari