La nova seu del magatzem d’aliments es podria obrir al mes de novembre

Una delegació de l’Ajuntament ha visitat les futures dependències, situades en un local municipal de la plaça Joan Fuster

El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, ha visitat les instal·lacions acompanyat de voluntaris de Càritas i del mossén Jaume Cases

La nova seu del magatzem d’aliments que gestiona Càritas Montcada amb la col·laboració dels Serveis Socials de l’Ajuntament podria obrir les seves portes abans d’acabar l’any, segons les previsions del consistori. Les obres d’adequació del local municipal situat a uns baixos de la plaça Joan Fuster (Pla d’en Coll), entre els carrers Alacant i Barcelona, s’estan fent en el termini previst i podrien acabar a l’octubre.
L’equipament disposarà d’una superfície d’uns 400 m2, que acollirà el magatzem i espais com la zona de recepció i la de classificació dels aliments, entre d’altres. Un dels principals canvis respecte les instal·lacions actuals, situades a la Font Pudenta, serà que hi haurà la possibilitat de guardar i lliurar aliments frescos ja que el magatzem es dotarà d’una cambra frigorífica.

Col·laboració fructífera

“Amb el nou local dignifiquem el servei que es presta i dotem les persones usuàries i el voluntariat d’un espai en condicions per tal de preparar i lliurar els aliments”, ha dit el president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez (ERC), qui, acompanyat d’una delegació de personal municipal i membres de Cáritas i el mossén de Santa Engràcia, Jaume Cases, va visitar les obres el passat 7 de setembre. L’actuació l’està executant l’empresa Maheco, amb un pressupost de 260.000 euros aportats per la Fundació Mossén Josep Espinasa, col·laboració que Sánchez va destacar durant la visita. El projecte d’obres l’ha redactat el departament municipal de Projectes i Obres.
Segons les dades del 2016, Cáritas va repartir un total de 5.592 bosses d’aliments dentre 445 famílies del municipi amb pocs recursos econòmics.

Seccions:

Deixa un comentari