La recuperació del riu Ripoll es plasmarà amb una plantada d’arbres el 30 de març

Es pretén contribuir a la recuperació ecològica del riu, consolidant el seu ecosistema

El Servei de Medi Ambient promou una gran plantada d’arbres el proper dia 30 de març a la llera del riu Ripoll. En aquesta zona s’està fent una millora de l’entorn fluvial del Ripoll i amb aquesta iniciativa es pretén contribuir a la recuperació ecològica del riu, consolidant el seu ecosistema.

Per participar s’ha articulat un sistema de reserva totalment gratuït a través de Tel-Entrada de Caixa Catalunya (www.telentrada.com o bé al telèfon 902 10 1212). Tots aquells interessats podran fer la reserva de l’arbre a plantar en cada lloc i escollir un horari entre les deu del matí i les dues del migdia.

La regidora de Medi Ambient, Eva Gonzalo, ha destacat la importància de la iniciativa per recuperar mediambientalment el riu Ripoll. Paral·lelament, l’Ajuntament ha organitzat una sèrie d’activitats complementàries a la plantada, com ara dos tallers, un de construcció de menjadores i un altre d’identificació d’ocells, conta-contes pels infants, així com també, s’oferirà un esmorzar per tots els participants. Gonzalo convida la ciutadania a participar en la iniciativa, i alhora, passar un matí festiu.

L’Ajuntament s’ha adherit a la campanya “35 boscos, planta un arbre, planta un futur”, engegada per Catalunya Ràdio i la Fundació Territori i Paisatge de l’Obra Social de Caixa Catalunya per celebrar el 25è aniversari de l’emissora i el 10è de la Fundació. La suma d’aquestes dues efemèrides ha propiciat que aquestes entitats s’hagin decidit a celebrar una gran festa amb 35 plantacions populars, repartides per tot el territori català, i que tindrà lloc el proper diumenge 30 de març al llarg de tot el matí.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari