La Verge del Rocío rep milers de fidels malgrat la pluja

El rosari de l’Aurora es va celebrar sota la carpa per motius de seguretat degut al mal temps

Arribada de la germandat de Santa Coloma al Rocío
Jesús Abad
Una nena vestida de gitana contempla la Verge del Rocío
La pluja va fer acte de presència durant el romiatge
Membres d'una germandat canten davant la imatge del Rocío
Un fidel rep les medalles beneïdes per la Verge

 

Milers de fidels s’han reunit als terrenys de Mas Duran per celebrar el tradicional romiatge del Rocío, que va acabar dilluns i que enguany celebrava l’edició número 42. Una vintena de germandats han participat als actes promoguts per la FECAC, la Federació d’Entitats Culturals Andaluses de Catalunya. Un degoteig constant de visites a la imatge de Nostra Senyora del Rocío, malgrat la pluja que va fer acte de presència en alguns moments. Els més veterans destaquen que en aquesta edició hi havia més peticions a la verge degut a la crisi.

El president de la FECAC, Francisco García Prieto, valora molt positivament l’edició d’enguany que “degut al mal temps ens ha fet que hi hagués més unió entre les germandats. Com a novetat hem celebrat el rosario de l’Aurora sota la carpa per evitar incidents degut a la pluja, però tothom ho ha entès i amb molt bona participació”.

Miguel Terrino, president adjunt de la FECAC recordava que “la celebració del Rocío es fa amb fang o amb pols, però sempre es fa. Si plou molt protegim la Verge, però nosaltres caminem igual”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari