La VII Mostra d’Ensenyament es podrà visitar fins al dia 11 de maig

L’activitat està instal·lada a l’Espai Jove Can Tauler i hi haurà exposicions i tastets d’oficis

Facilitar als joves del municipi la màxima informació per orientar-se sobre el seu futur educatiu o professional és l’objectiu principal de la Setena Mostra d’Ensenyament que organitza entre avui i l’11 de maig la Regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Montcada i Reixac. A més de l’exposició “Després de l’ESO, què?”, que es pot veure a l’Espai Jove Can Tauler (c/ Balmes, 16), el programa inclou xerrades, tallers, tastets d’oficis i una taula rodona.

Durant els dies que duri la Mostra està previst que els alumnes dels diferents centres educatius del municipi visitin la Mostra en horari de matí. Podran informar-se de tota l’oferta educativa que tenen al seu abast després de l’ESO i participar en tallers i tastets d’oficis. A les tardes els joves també podran consultar l’assessoria de l’estudiant. Els tastets d’oficis s’organitzen en col·laboració amb el Servei de Promoció Econòmica i s’han adaptat a la demanda de cada centre (a la imatge, tastet sobre restauració). La regidora d’Infància i Joventut, Eva Gonzalo (PSC) ha manifestat que “el més important de la Mostra és que la visitaran escolars de Montcada”.

Els alumnes de tercer d’ESO del IES La Ferreria i La Ribera faran el taller de creació teatral “Adquirint competències”, amb l’objectiu que coneguin recursos per adaptar-se a les noves situacions que els planteja la vida adulta com, per exemple, fer una entrevista de feina. A més, en el marc de la Mostra, l’IES La Ferreria farà el 3 de maig una marató de lectura oberta a tothom de 10 del matí a dos quarts de sis de la tarda. Tothom qui vulgui participar haurà de llegir el text que hagi triat durant dos minuts. Aquest mateix dia el centre acollirà una conferència-taller sobre informàtica solidària, a dos quarts de set, també oberta al públic.

L’última setmana de la mostra d’ensenyament, del 7 al 11 de maig, es celebrarà una taula rodona “Intercanvi d’experiències”, en les que participaran joves dels diferents instituts del municipi. La cloenda de la Mostra d’Ensenyament tindrà lloc l’11 de maig amb un espectacle demostració de dansa i ball contemporani a càrrec d’escoles de ball i gimnasos del municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari