La XII Mostra d’Ensenyament obre portes a Can Tauler

La xerrada inaugural s’ajorna fins al 18 de maig

Fins al 18 de maig es pot visitar a l’Espai Jove Can Tauler (Balmes, 16) l’onzena edició de la Mostra d’Ensenyament que organtiza la Regidoria d’Infància i Joventut.  Durant aquests dies, l’equipament donarà informació actualitzada sobre l’educació després de l’ESO, per tal d’afavorir que els estudiants, les famílies i els educadors puguin fer una reflexió sobre el futur formatiu i professional dels joves. Els assistents obtindran dades sobre els estudis reglats com els batxillerats, la formació professional, els graus universitaris i les escoles d’adults, així com d’altres alternatives com els programes de qualificació professional inicial o els ensenyaments d’idiomes o de caire artístic.

Al matí s’oferiran sessions informatives per als estudiants d’institut, tallers i tastet d’oficis. De 17.30 a 21.30h funcionarà el servei d’assessoria a l’estudiant. Els primers a visitar la mostra han estat els alumnes de tercer d’ESO de l’institut la Ribera aquest matí. A més de participar en una sessió dinàmica sobre els possibles itineraris formatius que poden emprendre, els joves han participat en una sessió de ioga del riure per enfocar assertivament la nova etapa que hauran de començar.

La xerrada de presentació de la Mostra, programada ahir la tarda a la Casa de la Vila, s’ha ajornat fins al 18 de maig a causa de la poca assistència de públic ja que l’acte va coincidir amb el fort xàfec que va caure ahir la tarda.

Deixa un comentari