L’AE El Turó organitza la Trobada de Formació d’Escoltes Catalans

Uns 500 joves es reuneixen a Montcada aquest cap de setmana

Infants i caps de l’Agrupament Escolta El Turó, que ja té 7 anys de trajectòria, durant la sortida del fulard que l’entitat va organitzar l’any passat
AE El Turó

L’Agrupament Escolta El Turó organitza aquest cap de setmana al municipi la Trobada de Formació d’Escoltes Catalans, que aplegarà al voltant de 500 persones. La jornada inaugural tindrà lloc dissabte al Kursaal (11h) a càrrec de Miquel Àngel Essomba, psicopedagog i professor de la Universitat Autònoma de Barcelona. Les sessions formatives –que es faran al Kursaal, l’INS La Ribera i Can Tauler– giraran al voltant de la construcció de la identitat i les necessitats educatives especials.

La Trobada també inclou una part lúdica amb una cercavila a càrrec de la Colla de Diables de Can Sant Joan, que començarà dissabte, a les 20h, a l’INS La Ribera i acabarà davant l’Aulari de Mas Rampinyo, on tindrà lloc un sopar de germanor per als participants. Tot seguit, hi haurà una festa a la Unió, amenitzada per dos punxadiscos. Els inscrits dormiran al gimnàs de la Zona Esportiva Centre. La jornada de diumenge començarà amb l’esmorzar, a la plaça Lluís Companys (8.30h), per continuar amb les sessions de formació fins al migdia. “És la primera vegada que organitzem la Trobada i creiem que pot ser positiu per fer equip”, explica la cap de l’AE El Turó, Núria Jané. L’agrupament local, creat fa 7 anys, compta en l’actualitat amb prop d’una vintena de caps i una vuitantena d’infants d’entre 6 i 18 anys.

 

Seccions:

Deixa un comentari