L’Agrupació Fotogràfica Montcada o Reixac, l’Afotmir, celebra el 20è aniversari amb un sopar

L’entitat ha estat nomenada enguany la millor Agrupació Fotogràfica de l’any

Cosme Oriol deixa la presidència de l’Agrupació Fotogràfica de Montcada i Reixac, càrrec que ocuparà Pedro Caballero, fins ara vicepresident.
El canvi coincideix amb el 20è aniversari de l’entitat que enguany ha estat nomenada millor agrupació fotogràfica de l’any per la Confederació espanyola de fotografia. El comiat de Cosme Oriol, que ara passa a ser president honorífic, es va fer efectiu divendres en assemblea. Després es va fer un sopar per celebrar el premi amb tots els socis de l’entitat. Al sopar va asssistir la regidora de Cultura, Amèlia Morral, de CiU, i l’alcalde, el socialista César Arrizabalaga, que li van fer entrega d’una litografia de Joan Capella.
Després de presidir durant vint anys l’Afotmir, Cosme Oriol vol passar a segon pla i passar el relleu al fins ara vicepresident Pedro Caballero.
Oriol es va mostrat molt orgullós d’haver aconseguit el premi a la millor entitat fotogràfica de l’any, tenint en compte que l’entitat està ubicada en una població petita i ha passat per davant d’agrupacions de ciutats com Saragossa o Sant Sebastià. A partir d’ara Cosme Oriol actuarà com a president honorífic i dedicarà bona part del seu temps a la relació amb les institucions i altres entitats fotogràfiques, especialment d’àmbit internacional.
En l’àmbit internacional, l’Afotmir ha aconseguit incloure sis dels seus fotògrafs a diverses exposicions internacionals.
Per exemple Josep Ponsa i Miquel Viñas són presents a la mostra que representarà Espanya a la 29a Biennal Monocrom de la FIAP, a Eslovàquia; Albert Viñas i Gabriel Brau, a la 25a Biennal d’Imatge Projectada a Indonèsia; Miguel Parreño i Josep Ponsa, a la Biennal Color 2009 i, Cosme Oriol i Parreño, a l’Exposició Internacional Itinerant de la Confederació Espanyo la de Fotografia. Aquesta mostra viatjarà a diversos

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari