L’Ajuntament aportarà 5.000 euros en suport de les víctimes del terratrèmol del Marroc

Una delegació municipal es va reunir aquest dimarts amb els representants de la comunitat marroquina a Montcada i Reixac per mostrar-li la seva solidaritat

L'Ajuntament s'ha reunit aquest dimarts amb la comunitat marroquina del municipi
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament de Montcada i Reixac farà una aportació de 5.000 euros com a ajut d’emergència en suport a les víctimes del terratrèmol del Marroc, succeït el passat divendres, 8 de setembre. La donació es canalitzarà per mitjà del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament (FCCD).

Una representació municipal, encapçalada per l’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolo Egea (PSC), es va reunir aquest dimarts amb els representants de la comunitat marroquina a Montcada i Reixac per informar-los sobre l’aportació municipal a la causa i per mostrar-los la solidaritat del municipi montcadenc. Els integrants de la comunitat marroquina van explicar que entre les més de 2.800 víctimes no hi ha familiars del col·lectiu a Montcada i Reixac. Egea va afirmar que “en situacions d’emergència com a aquesta el nostre municipi sempre ha destacat per la gran la solidaritat i ara no podia ser menys”.

En situacions d’emergència com a aquesta el nostre municipi sempre ha destacat per la gran la solidaritat i ara no podia ser menys

Bartolo Egea, alcalde de Montcada

Donacions econòmiques

El consistori s’acull a les recomanacions de l’FCCD, que demana a la ciutadania que hi vulgui col·laborar econòmicament que faci donacions a les ONG que estan treballant sobre el terreny o bé, vehiculi les aportacions per mitjà de l’ens fent una tranferència, indicant el concepte ‘Terratrèmol Marroc’, als comptes següents: ES91 0182 6035 4102 0160 8531 i ES71 2100 3200 9625 0002 9627. També es pot fer un bízum i posar el codi 06974 i indicar el concepte ‘Terratrèmol Marroc’.

Des del Fons Català s’indica que no es facin recollides de materials i enviaments perquè aquests ajuts triguen massa a arribar, el cost econòmic i ambiental de traslladar-los és molt elevat, i el transport de materials cap a les zones afectades està sent molt difícil.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari