L’Ajuntament col·labora en un projecte de cooperació amb el Marroc

Taarof Bi Salam i la Creu Roja recullen material terapèutic

La Regidoria de Coperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ha atorgat a l’associació Taarof Bi Salam prop de 2.400 euros per al projecte Pont Solidari que coordina en colaboració amb la Creu Roja. La finalitat és proporcionar el material terapèutic a persones de la ciutat marroquina de Tetuán. El projecte té un pressupost total de 11.500 euros.

L’associació Taarof Bi Salam dóna continuïtat a la seva tasca en defensa del codesenvolupament, que es basa en la necessitat d’implicar els immigrants residents als països receptors en la cooperació amb les seves zones d’origen i sensibilitzar la societat d’acollida sobre les causes profundes de les migracions. L’entitat, amb la col·laboració de l’ong Creu Roja recull material terapèutic nou o de segona mà com ara cadires de rodes, crosses o caminadors.

Els punts de recollida de material terapéutic són: Associació Taarof Bi Salam –a la Casa de la Vila– Centre Cívic Can Cuiàs, Centre Cívic l’Alzina, Casal de la Gent Gran Casa de la Mina i l’Assemblea Local de Creu Roja. També hi ha la possibilitat de fer aportacions econòmiques. Les persones interessades es poden posar en contacte amb la Regidoria de Cooperació i Solidaritat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari