L’Ajuntament i la Fundació Catalònia col·laboren en la integració sociolaboral de les persones amb disminució

L’Ajuntament de Montcada i Reixac aportarà 4.140 euros per tal que els nois i noies que atén la fundació cursin una intervenció formativa de jardineria al Viver municipal. El conveni es renovarà cada curs escolar. La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar ahir l’actualització del conveni de cooperació amb la […]

L’Ajuntament de Montcada i Reixac aportarà 4.140 euros per tal que els nois i noies que atén la fundació cursin una intervenció formativa de jardineria al Viver municipal. El conveni es renovarà cada curs escolar.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar ahir l’actualització del conveni de cooperació amb la Fundació Catalònia per tal de contribuir a promoure la prevenció i eliminació de les causes que porten a la marginació de les persones que pateixen qualsevol tipus de disminució, afavorir la seva integració, i potenciar la solidaritat i la participació ciutadana. Els objectius de la Fundació Catalònia i dels serveis que la integren van adreçats a donar cobertura a les necessitats que presenten les persones afectades de disminució. L’actualització de l’acord amb l’Ajuntament se centra en el treball d’integració sociolaboral que realitzen el taller ASPASUR i el CET Sant Martí, dos dels serveis que ofereix la Fundació Catalònia, i, concretament, en l’àmbit formatiu i laboral de la jardineria.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari