L’Ajuntament i la Generalitat formalitzen la cessió del terreny del nou CEIP

El centre s’ubicarà a un espai municipal situat al carrer Joan Miró de Mas Duran

L’alcalde de Montcada i Reixac, César Arrizabalaga (PSC), i la directora general de Patrimoni de la Generalitat de Catalunya, Immaculada Turu, han formalitzat aquest matí a Barcelona l’acord per a la cessió d’un terreny de propietat municipal ubicat a Mas Duran, on la Generalitat construirà un nou centre d’infantil i primària, que provisionalment s’anomenarà Mas Rampinyo. Aquest ha estat el primer acte oficial de l’alcalde després de la seva reelecció en el Ple de constitució de l’Ajuntament de dissabte passat. També hi ha assistit la regidora Ana Rivas, que durant el darrer mandat ha estat regidora d’Educació pel PSC.

El nou col·legi s’emplaçarà en un solar de 8.000 metres quadrats, situat al carrer Joan Miró, 13-15. Disposarà de dues línies per curs i cobrirà les necessitats educatives dels residents al sector on s’estan construint 1.800 habitatges. S’edificarà amb tecnologia industrialitzada, modalitat que integra elements d’estructura estàndards, cosa que permet agilitzar el procés. La previsió és que obri les portes el setembre de 2008.

El procés per a la construcció de l’escola es va iniciar el 30 de març de 2006, quan el Ple de l’Ajuntament de Montcada i Reixac va aprovar oferir a la Generalitat el terreny on s’hi ubicarà. El 2 de maig passat el Govern va fer oficial l’acceptació del procediment, que s’ha formalitzat amb la signatura d’aquest matí.

L’alcalde ha destacat la millora que el nou centre suposarà per a la xarxa d’equipaments educatius del municipi, i ha avançat que, en el mateix sector, també es construirà una escola bressol pública. “Volem garantir que els nous habitants del Mas Duran disposaran de tots els serveis i equipaments necessaris”, ha assenyalat.

Foto: Premsa Ajuntament de Montcada i Reixac

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari