L’Ajuntament i les fundacions Probitas i Pere Tarrés ofereixen un casal d’estiu a l’agost

L’activitat s’adreça a infants entre 3 i 12 anys que hagin rebut beca de menjador aquest curs

El Casal d'agost s'adreça a infants que gaudeixen d'una beca de menjador aquest curs
Arxiu/ Sílvia Alquézar

La Fundació Probitas i la Fundació Pere Tarrés organitzen del 2 al 20 d’agost un casal d’estiu a l’escola El Turó, amb el nom Agost per a tothom! en coordinació amb l’Ajuntament de Montcada i Reixac. L’activitat és gratuïta per als infants, s’oferten 30 places i les inscripcions s’han de fer per setmanes (del 2 al 6 d’agost, del 9 al 13 d’agost i del 16 al 20 d’agost). L’horari de l’activitat és de 9 a 15h i inclou esmorzar i dinar. El centre d’interès de les activitats que s’hi faran serà el respecte al medi ambient. També hi haurà sortides a la piscina i una excursió els dijous, dia en què l’horari del Casal serà de 9 a 17h.

Els requisits per participar en aquesta activitat són tenir l’empadronament a Montcada i Reixac, haver obtingut beca de menjador el curs 2020-2021, presentar la sol·licitud de preinscripció en el termini estipulat, assistir a la reunió de famílies prèvia, formalitzar la inscripció definitiva en el termini estipulat i presentar fotocòpies de tota la documentació requerida. El 5 de juliol es coneixerà la llista definitiva d’infants admesos.

La preinscripció al Casal s’haurà de fer del 17 al 31 de maig, omplint i enviant un formulari que es podrà obtenir a www.montcada.cat, a les oficines de Serveis Socials i Polítiques d’Inclusió (Casa de la Vila i Kursaal) i a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a l’edifici de l’Ajuntament. Un com omplert el formulari, es podrà presentar per via telemàtica a la seu electrònica de l’Ajuntament (www.montcada.cat), o bé, enviar-la per correu electrònic a [email protected]. Un cop fet aquest tràmit, les famílies obtindran un número d’identificació de la preinscripció. Un cop designada la plaça, per formalitzar-ne la inscripció caldrà adjuntar una fotografia recent de l’infant, una fotocòpia de la targeta de la Seguretat Social i una altra, del carnet de vacunació.

 

Seccions:

Deixa un comentari