L’Ajuntament inicia una ronda de visites als centres educatius

La primera ha tingut lloc aquest dimarts a l’escola Mitja Costa, que enguany celebra el seu 50è aniversari

L'alcalde i regidors lliuren una litografia a la direcció de l'escola Mitja Costa
Premsa Ajuntament

L’alcalde de Montcada i Reixac, Bartolo Egea (PSC), acompanyat de la regidora d’Educació, Anabel Moreno (Vivim), de l’edil de Serveis Municipals, Damaris Sánchez (PSC), i del regidor d’Infància i Joventut, Albert Carandell (PSC), han visitat aquest dimarts l’escola Mitja Costa i s’han reunit amb la direcció, a qui han lliurat un obsequi institucional amb motiu del 50è aniversari del centre, que celebrarà aquest curs.

Aquesta trobada obre el cicle de visites que el consistori té previst fer als centres educatius on l’Ajuntament i el Departament d’Educació de la Generalitat han realitzat aquest estiu diferents intervencions per millorar-ne les instal·lacions. Precisament a les escoles Mitja Costa i Font Freda s’ha executat l‘actuació més important, amb la substitució de la teulada d’amiant dels respectius gimnasos, una intervenció sufragada per la Generalitat. “Aquesta és una de les actuacions més importants i era una antiga reivindicació de la comunitat educativa, ja que l’amiant és molt nociu per a la salut”, ha manifestat l’alcalde.

Aquesta és una de les actuacions més importants i era una antiga reivindicació de la comunitat educativa, ja que l’amiant és molt nociu per a la salut

Bartolo Egea, alcalde
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari