L’Ajuntament lliura els diplomes als guanyadors locals del concurs d’aparadors de Nadal

El consistori premia els cinc primers classificats amb un viatge formatiu a París

Les autoritats municipals amb els representants dels comerços guanyadors del concurs d'aparadors de Nadal
Premsa Ajuntament

Els establiments de Montcada i Reixac guardonats en el marc del 46è Concurs 'L'Aparador' de Nadal, convocat per la Cambra de Comerç de Sabadell i els ajuntaments de la seva demarcació, han rebut aquet dijous, 14 de gener, el diploma de reconeixement de mans de l'alcaldessa, Laura Campos, i la regidora de Comerç, Montse Ribera, en un acte celebrat a l'edifici del consistori. Els cinc establiments guardonats rebran com a premi un viatge formatiu a París per conèixer noves tendències comercials.

L'establiment Maresma Papers, a Mas Rampinyo, ha guanyat el primer premi local del concurs 'L'Aparador' de Nadal. En el marc del certamen, el consistori local ha decidit enguany premiar cinc establiments amb un viatge formatiu a París, per conèixer noves tendències comercials. La resta de reconeixements són aquests: Flors Laia (carrer Clavell), segon premi; Maite's Fruits (carrer Rosselló), tercer guardó; Escuder Perruquers (Pla d'en Coll), quart premi; i A&R Estilistes (carrer Rosselló), el cinquè reconeixement. Un total de 21 establiments de Montcada i Reixac ha participat en la 46a edició del certamen.

El París Retail Tour és el premi per als guardonats però qualsevol responsable d'un comerç del municipi s'hi pot apuntar al viatge, assumint el cost de l'avió d'anada i tornada (uns 150 euros per persona). L'itinerari consisteix a què els participants es posin en contacte amb nous conceptes i tendències de comerç internacional. Durant un dia es visitaran diferents zones comercials que destaquen per introduir idees noves i senzilles que propicien millorar les vendes i rendibilitzar els estocs. A més, París és una ciutat cosmopolita plena d'elements i de detalls que fomenten la inspiració comercial.

La primera de les tres sessions informatives a sobre el Paris Retail Tour, oberta a tots els comerciants interessats, tindrà lloc el 26 de gener, a les 13.30 h, a la Casa de la Vila (Major, 32). En aquesta reunió es presentarà l'activitat i el programa de la sortida, que consisteix una jornada de treball des de primera hora del matí fins a la nit. Per formalitzar-ne la inscripció, s'ha de contactar amb la Regidoria de Comerç (935 726 474, extensió 2614; [email protected]).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari