L’Ajuntament obre el 19 de maig les inscripcions per als Casals d’Estiu 2008

L’activitat tindrà lloc durant els matins del 30 de juny al 25 de juliol i n’hi ha dos torns

La Regidoria d’Infància i Joventut obre dilluns el termini d’inscripció per als Casals d’Estiu d’enguany, que ofereixen al voltant de 400 places i per primer cop, l’empresa que gestionarà l’activitat –que en aquesta ocasió s’ha adjudicat a la societat Més que lleure–haurà d’incloure, obligatòriament, activitats per garantir l’acollida d’infants amb necessitats educatives especials. Els Casals es faran del 30 de juny al 25 de juliol repartits en dues quinzenes –la primera, fins a l’11 de juliol i la segona començant el dia 14. Com cada any, els infants que hi poden participar són els que hagin cursat de P3 a 6è de primària.

Els Casals seguiran la línia d’edicions anteriors. L’horari serà de 9 a 13.30h, de dilluns a divendres i un dia a la setmana, fins a les 17h. Els serveis de menjador, de 13.30 a 15.30h, de guarderia matinal, de 8 a 9h, i de ludoteca de tarda, de 15.30 a 17h, es donaran en aquells centres en què hi hagi prou demanda. S’ofertaran set casals distribuïts per zones, dos al centre – CEIP Reixac i CEIP Turó– a Mas Rampinyo, el CEIP Elvira Cuyàs; a Montcada Nova, el CEIP Font Freda; a Terra Nostra, el CEIP Mitja Costa; a Can Sant Joan, el CEIP El Viver, i a Can Cuiàs, el col•legi Ciutat Meridiana. Les dates d’inscripció encara estan per determinar, però s’obriran durant la segona quinzena de maig. Al matí es podran formalitzar a les mateixes escoles, de 9 a 10.30h i, a la tarda, a l’Espai Joves Can Tauler (Balmes, 16), de 17.30 a 20.30h.

Les famílies que vulguin inscriure els seus fills als Casals hauran d’aportar el full d’inscripció amb les dades del menor, signat pels pares o tutors, el comprovant de l’ingrés bancari, la fotocòpia de la targeta sanitària i una altra del carnet de vacunacions a més d’una fotografia recent. El preu per usuari i quinzena és de 60 euros, encara que les famílies que inscriguin més d’un fill gaudiran d’un 15% de descompte en el preu del segon i d’un 20% de descompte en el tercer i següents.

Alhora que oferta places per ocupar el temps de lleure dels infants un cop acabat el curs escolar, la Regidoria d’Infància i Joventut també fa una crida als joves majors de 18 anys que vulguin treballar com a monitors als Casals durant el mes de juliol. Els interessats han de tenir el títol de director o monitor de lleure o bé acreditar experiència en el sector i han de presentar el currículum a Can Tauler. Els currículums es poden presentar a l’Ajuntament fins al 30 de maig.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari