L’Ajuntament treu a concurs l’atorgament de la llicència per portar el servei de bar durant el festival

Hi pot optar qualsevol entitat local inscrita al Registre d’Entitats municipal. La presentació de sol·licituds finalitza el 28 de setembre

L’Ajuntament ha tret a concurs públic el servei de bar que s’oferirà del 19 al 21 d'octubre en el marc de la primera edició del Festival MIRA'MIR, una iniciativa municipal amb l'objectiu de crear un gran mural de temàtica ambiental als pilars de sota l'autopista C33, entre el Camí de la Font Freda, la rambla dels Països Catalans i el carrer Carrerada. Poden optar a la gestió de la barra qualsevol entitat del municipi inscrita al Registre d’Entitats del consistori. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 28 de setembre. Les bases es poden consultar al web montcada.cat. L’associació adjudicatària haurà de servir begudes a preus populars, divendres de 17 a 1h; dissabte, de 10.30 a 1h; i diumenge, de 10.30h a 20h.

Els murals es pintaran a les 25 columnes de l’autopista en un espai de 500 metres de longitud. Cada artista pintarà en viu durant tot el cap de setmana un únic pilar, en el qual hi ha d'aparèixer un infant petit com a símbol de la humanitat i un gran animal, com a representant de la natura. Els dissenys també hauran d'incorporar fauna autòctona dels espais naturals de Montcada i Reixac, com el riu Besòs. Durant el cap de setmana del festival també s'oferiran tallers, actuacions musicals i una àmplia oferta gastronòmica.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari