L’Ajuntament vol promoure la fauna i la flora del Ripoll

L’Ajuntament ha demanat una subvenció a la Generalitat per instal.lar al passeig de ribera de la llera del Besòs plafons informatius sobre la fauna i la flora que es pot trobar en aquest espai natural. Així ho va anunciar ahir a la Casa de la Vila el president de l’Àrea Territorial i regidor de Medi […]

L’Ajuntament ha demanat una subvenció a la Generalitat per instal.lar al passeig de ribera de la llera del Besòs plafons informatius sobre la fauna i la flora que es pot trobar en aquest espai natural.
Així ho va anunciar ahir a la Casa de la Vila el president de l’Àrea Territorial i regidor de Medi Ambient, el socialista Sergio Hermoso, en el decurs de la inauguració de l’exposició “Instants de natura”. La mostra, que es pot visitar fins a l’11 de març, és una selecció les prop de 700 obres presentades al tercer concurs de fotografia de Natura organitzat per la fundació Caixa de Sabadell i l’Associació per a la Defensa de la Natura, Adenc. Hermoso ha indicat que el Consistori espera que el projecte sigui una realitat d’aquí un parell de mesos.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari