L’AMPA del Font Freda denuncia les molèsties provades per les obres de la LAV

L’Ajuntament ordena paralitzar els treballs a l’espai de l’antic aparcament on hi ha la maquinària pesant

L’AMPA del col·legi Font Freda ha denunciat públicament les molèsties que provoquen les obres de la línia d’Alta Velocitat al centre escolar i l’incompliment dels compromisos que va adquirir l’empresa constructora quan va començar la intervenció urbanística. Els pares, que abans d’ahir van donar compte a la Policia Local de les seves queixes, han convocat una assemblea urgent dilluns vinent a les 17.15h per decidir quines accions duen a terme i a la qual han convidat representants municipals. L’Ajuntament, en resposta a aquestes queixes, ha ordenat paralitzar les actuacions que s’estaven fent a l’antic aparcament, fins que no es garanteixi la seguretat dels infants.

Segons l’AMPA, l’empresa constructora de la Línia d’Alta Velocitat (LAV) al seu pas per Montcada es va comprometre a fer un mur de protecció de 4 metres d’alçada entre l’escola i el punt on hi ha la maquinària pesant, l’espai que antigament ocupava l’aparcament del camp de futbol. De moment, però, el mur no s’ha fet i grues de gran alçada estan treballant al costat del pati dels alumnes de preescolar. Per aquest motiu, amb caràcter d’urgència dimarts la direcció del centre va decidir traslladar dimarts el pati del recinte de P3, P4 i P5 al que ocupen la resta de cursos. Els pares entenen que aquesta solució no és l’adient perquè l’espai no està delimitat i és difícil controlar la canalla barrejada amb els alumnes de primària. D’altra banda, l’entrada a les classes de preescolar també s’ha hagut de canviar i ara es fa per la que utilitzen la resta de cursos, el que dificulta la recollida personal dels alumnes.

A aquests problemes s’afegeix el soroll que causen les obres i que, segons l’AMPA del CEIP Font Freda, és excessiu. Una de les mares que pertany a l’associació, Olga Millán, ha explicat que l’únic que reclamen les famílies és el compliment dels compromisos adquirits en el seu dia per l’empresa constructora de la LAV.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari