L’Ampa demana la implicació de tothom en la concentració del dia 30 a Sabadell

L’entitat va organitzar ahir una nova acció per reivindicar el nou edifici

L'alcaldessa i diversos regidors van participar en la jornada de l'institut Miró
Sílvia Alquézar
A la nit, es va fer un sopar i diverses propostes culturals
Un moment de l'espectacle Coses que passen
Els esports van ser un dels protagonistes a la diada reivindicativa
L'Ampa va aprofitar l'esdeveniment per seguir recollint signatures en favor del nou institut

 

L’Associació de Mares i Pares de l’institut Montserrat Miró segueix endavant amb la seva campanya per reivindicar la construcció del nou centre, un projecte aturat amb l’arribada de les retallades pressupostàries del govern de la Generalitat que estava previst construir als terrenys de les antigues pistes d’atletisme al Pla d’en Coll. L’entitat va organitzar ahir divendres, 18 de maig, una jornada amb diverses activitats “amb l’objectiu sobretot d’implicar els alumnes en la lluita per aconseguir el nou edifici”, va indicar Cristina Soriano, membre de l’Ampa, qui va llegir un manifest demanant la participació de tothom en la concentració davant dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Sabadell, el pròxim 30 de maig.

La jornada va incloure propostes esportives com korfbal, futbol, bàsquet i un taller de ball, a càrrec de l’associació esportiva de l’institut. També hi va haver un taller de contes, un sopar i un espectacle del cicle ‘Coses que passen’, promogut pel rapsoda i veí de Can Sant Joan Pep Martínez. El ball final el va amenitzar la música que van punxar els membres del grup Get Back.

La festa no va tenir l’afluència de públic de les anteriors convocatòries de l’Ampa per reivindicar el nou institut. “El futur del nou centre és el futur dels nostres fills, entre tots ho podem aconseguir, però cal ser responsable”, va dir Soriano durant la seva intervenció. La jornada va comptar amb la presència de l’alcaldessa, María Elena Pérez (PSC), a més d’altres regidors de l’Ajuntament.

Seccions:

Deixa un comentari