L’AMPA proposa reivindicar el nou edifici amb un concurs de còmic

El certamen s’adreça als alumnes del centre i les obres es poden presentar fins al 15 d’abril

L’AMPA de l’institut Montserrat Miró ha convocat el primer concurs de còmic amb el nom del centre, amb l’objectiu de reivindicar la construcció del nou edifici a través d’aquesta modalitat artística. Hi podran participar tots els alumnes de l’equipament, ja sigui amb obres individuals o conjuntes entre el dibuixant i el guionista.

El tema és la reivindicació del nou centre i els personatges que hi apareguin a les il·lustracions han de ser de creació pròpia, tot i que evoquin personalitats de la vida pública dels àmbits socials, polítics i culturals. L’obra pot ser en color o blanc i negre, en DINA-4 i preferiblement escrita en llengua catalana. Hi ha de temps fins al 15 d’abril per presentar les obres a la Biblioteca de l’institut, els dilluns i dimecres, de 16 a 18h.

Els premis són vals amb diners per bescanviar a les botigues adherides a Montcada Centre Comerç, a més d’un lot de còmics. El primer guardó està valorat en 100 euros; el segon, en 50 i el tercer, en 30 euros. L’objectiu de l’AMPA es elaborar un dossier amb tots els treballs presentats al certamen i enviar-ne còpies al Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Seccions:

Deixa un comentari