L’Associació d’Artesans obre una botiga al centre comercial El Punt

L’entitat pot fer servir el local durant nou mesos sense haver de pagar el lloguer

Paqui García agraeix al gerent d'El Punt durant la inauguració en presència de la regidora de Comerç
Premsa Ajuntament

L’Associació d’Artesans Emprenedors de Montcada i Reixac ha obert una botiga al Centre Comercial El Punt, de titularitat municipal i gestionat per l’empresa Nictàlia L’entitat i la direcció del centre, amb la mediació de la Regidoria de Comerç i Turisme, han arribat a un acord mitjançant el qual el col·lectiu artesà pot fer servir el local per vendre els seus productes i no pagar lloguer durant 9 mesos, ja que El Punt li cedeix l’espai gratuïtament. Un cop acabi aquest període, l’entitat haurà d’abonar el lloguer a Nictàlia, si vol continuar la seva activitat al centre comercial, construït als antics terrenys del club social de l’empresa Aismalibar, a Mas Rampinyo.

La botiga, que es diu ‘Somnis d’art’, es va inaugurar el 18 de setembre en un acte al qual van assistir la regidora de Comerç i Turisme, Montse Ribera (ERC),  i el gerent de Nictàlia, Francesc Garcia. L’establiment l’impulsen nou dones del municipi i la seva presidenta és Paqui Llamas, qui assegura que “la botiga és un somni fet realitat perquè no és el mateix vendre a una paradeta al carrer que a un establiment”, ha dit. La botiga, on hi ha molta varietat d’articles fets a mà com bijuteria, jocs infantils, roba i complements, entre d’altres, obre de dilluns a dissabte de 9.30 a 21.30h. D’altra banda, l’Associació d’Artesans Emprenedors manté les fires al municipi: cada primer diumenge de mes a la rambla dels Països Catalans de Montcada Nova i el segon diumenge, al carrer Reixagó de Can Sant Joan.
“Esperem que obrin moltes més botigues a Montcada i Reixac i també que es dinamitzi el Centre Comercial”, va apuntar Ribera durant la inauguració de l’establiment.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari