L’Ateneu Domingo Fins vol convertir-se en un espai de referència dintre de la Festa Major

L’entitat va organitzar activitats culturals i gastronòmiques al carrer Colon, tallat al trànsit durant tres dies

Dinar popular al carrer Colon,en el marc de la festa major de l'Abi
Laura Grau

Per segon any consecutiu, l’Ateneu Domingo Fins s’ha afegit a la celebració de la Festa Major de Montcada i Reixac organitzant un programa d’activitats culturals i gastronòmiques obert a la població. La Comissió de festes s’ha mostrat satisfeta de la resposta de la gent i ha donat les gràcies a les entitats i persones que han col·laborat en l’organització. “El carrer Colon s’ha omplert durant els tres dies, amb un ambient familiar i agradable“, ha dit Sílvia Mató, de la Comissió de festes, qui ha anunciat que de cara a l’any vinent s’ampliarà l’oferta cultural amb l’objectiu de convertir l’Abi en un espai de referència dintre de la Festa Major.

El pregó inaugural, durant el sopar que es va fer al Cafè Colon el primer dia de la festa

El programa va arrencar el 16 de maig amb un pregó i un sopar al Cafè Colon, que l’endemà va ser el punt de trobada d’una nova edició del Correbars, una proposta organitzada per un grup de joves que arrossega centenars de persones, especialment jovent. El dissabte 18, el carrer Colon va ser l’escenari d’un dinar popular i un quinto de Festa Major. I diumenge, es va fer un tast de vermuts i la celebració del primer aniversari del pòdcast El Polígon.

L’Abi col·labora en l’organització del Correbars, que surt del carrer Colon i va fins a Pla d’en Coll (Foto: Daira Soler)

Deixa un comentari