L’Aula MiR organitza una xerrada sobre el dret a morir dignament

La ponent serà Isabel Alonso, vicepresidenta de l’Associació Dret a Morir Dignament de Catalunya

Isabel Alonso, historiadora jubilada i voluntària a l'associació DMD de Catalunya
EC

La vicepresidenta de l'Associació Dret a Morir Dignament de Catalunya (DMD), Isabel Alonso Dávila (Salamanca, 1953), inaugura aquest dimecres el programa de xerrades de l'Aula d'Extensió Universitària de Montcada i Reixac per aquest any. La conferència tindrà lloc a l'Auditori Municipal a les 17.30h.

Alonso, professora jubilada, parlarà sobre la nova Llei d’Eutanàsia espanyola, que va entrar en vigor el passat 25 de juny, i reflexionarà sobre la necessitat de canviar la cultura de la mort perquè es respectin els desitjos de les persones. A més del seu activisme a l'entitat DMD, la conferenciant ha publicat la novel·la 'Como un pulso' (Editorial Caligrama), sobre la repressió que va patir per part de la dictadura franquista durant la seva joventut, i és autora del bloc 'La atracción del archivo: en busca de un pasado' sobre memòria històrica.

La xerrada s'adreça als socis de l'Aula MiR. Les persones que no siguin sòcies, però vulguin assistir, poden enviar un correu a l'adreça [email protected].

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari