L’autoescola Estany fa un calendari eròtic i solidari contra els accidents de trànsit

Els exemplars es poden adquirir a l’establiment del carrer Major al preu de 5 euros

L’autoescola Estany, amb seu al carrer Major i dos centres més a Mollet, ha endegat una curiosa iniciativa solidària. Professors de la firma han posat com a models en un calendari eròtic que té com a objectiu recaptar fons per a l’associació Stop accidents. Els promotors del calendari volen contribuir econòmicament amb aquesta entitat d’ajuda a familiars d’accidentats i també conscienciar sobre les greus conseqüències que pot tenir conduir sense respectar les normes de circulació.

Un dels principals mals del segle XXI i de la societat del benestar continuar sent l’elevada sinistralitat a les carreteres. Al 2007 prop de 3.000 persones van morir a Espanya en accident de trànsit una xifra esfereïdora, tot i ser inferior a la del 2006. Els professors de l’autoescola Estany han decidit contribuir personalment a eradicar aquesta problemàtica amb una iniciativa modesta però peculiar, aparèixer en un calendari eròtic que es ven al preu de 5 euros i que es pot adquirir a la seu de l’establiment, al carrer Major 71.

Manu Romero, professor de l’autoescola (a la imatge, amb la seva foto corresponent al mes de juliol), ha explicat que “les noves lleis de trànsit no serviran per eradicar la sinistralitat a les carreteres, ja que del que es tracta és d’adquirir uns bons hàbits des de la infantesa”. El calendari eròtic de l’autoescola Estany per col·laborar amb l’associació Stop accidents es pot adquirir al preu de 5 euros al carrer Major, 71.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari