L’AV de Can Sant Joan informarà tots els socis de les reunions mantingudes amb l’Ajuntament

L’entitat també informarà els veïns del grau de compromís que ha adquirit cada partit polític

L’AV de Can Sant Joan enviarà una carta abans de les eleccions municipals als 1.300 socis de l’entitat per explicar-los com han anat les negociacions amb l’Ajuntament per aconseguir un barri digne. Aquesta decisió la va prendre l’entitat veïnal en el decurs de la darrera assemblea que va organitzar al barri, la setmana passada al col·legi El Viver, en la qual es va informar als presents de com estan anant les converses amb l’Ajuntament en aquest sentit. El 25 d’abril, el pròxim dimecres, representants de l’AV mantindran la darrera de les tres reunions amb el Consistori, en la qual està previst que assisteixin representants de l’equip de govern.

L’entitat veïnal espera a la reunió de dimecres vinent per extreure conclusions de les trobades amb l’Ajuntament i amb tota probabilitat, el mateix dia 25, a la tarda, es convocarà una nova assemblea veïnal. D’altra banda, el president de l’AV de Can Sant Joan, José Luis Conejero, ha parlat sobre una proposta que es va aprovar a la darrera trobada veïnal. L’entitat enviarà una carta als seus 1.300 socis en la que els informarà sobre com han anat les reunions amb l’Ajuntament i també quin paper ha jugat cada partit polític.

Una altra preocupació que es va posar de manifest a la darrera assemblea de veïns de Can Sant Joan va ser la possibilitat de sancions amb l’entrada en vigor de la nova ordenança de civisme. El president de l’AV, José Luis Conejero, ha avançat que l’entitat veïnal presentarà dues al·legacions a aquest text en les que demanarà que no es tracti la publicitat que les entitats facin al carrer com la comercial i que les faltes es puguin compensar a través de treball social. L’ordenança municipal sobre civisme actualment està en procés d’exposició pública, temps en què tothom que ho consideri oportú pot presentar-hi al·legacions.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari