L’entitat AFEV fa una crida a nivell local per trobar voluntaris que vulguin fer de mentors d’alumnes de l’INS La Ribera

Un grup de nou estudiants participaran el curs vinent en el projecte Zing que impulsa la Fundació Nous Cims per poder desenvolupar els seus estudis sense dependre de la seva situació economica

Un total de nou alumnes de l’INS La Ribera de Montcada i Reixac, que començaran un grau de formació professional, participaran en el programa Zing a partir del proper curs escolar. Aquest és un projecte d’activació de talent i vocació, formació i inserció laboral que impulsa la Fundació Nous Cims, i del qual se’n beneficiaran 36 estudiants de vuit instituts d’educació secundària de tot Catalunya.

En el marc d’aquest programa, l’entitat de voluntariat social AFEV fa una crida a veïns de Montcada, d’entre 23 i 35 anys i que tinguin disponibilitat per a comprometre’s una tarda a la setmana de forma estable fins al juny de 2020. Aquest grup de persones voluntàries participaran en un projecte pilot de mentoria dels estudiants de Montcada que participen en el programa Zing amb l’objectiu que puguin esdevenir un referent per a ells. Els mentors hauran de programar una sessió setmanal de dues hores amb el ‘zinger’ que se l’assigni per a dur a terme activitats d’educació informal. Durant el curs hauran d’acompanyar el o la jove per tal que segueixi motivat, se senti segur i confiat, prengui decisions sobre el seu futur, conegui el territori i els recursos del municipi. Per a més informació sobre aquest programa de voluntariat, es pot consultar a la direcció de correu electrònic [email protected] o al telèfon 93 264 17 19.

Els joves que participen al programa Zing, que impulsa la Fundació Nous Cims i que compta amb la col·laboració d’algunes entiats com l’AFEV, són seleccionats per la seva motivació i compromís amb els estudis amb l’objectiu de que els puguin desenvolupar sense dependre de la seva situació econòmica.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari