L’equip Enquiroptats de La Salle es classifica per a la final espanyola

L’escola ha sumat un total de quatre premis a la fase prèvia, disputada dissabte a l’UAB

L'equip Enquiroptats durant la presentació del seu projecte a la fase classificatòria de la First Lego League
La Salle

L’equip Enquiroptats de l’escola La Salle, de 4t d’ESO, ha guanyat una plaça per participar a la final espanyola de la First Lego League, després de quedar en primera posició a un dels tornejos classificatoris de la competició de robòtica, que es va disputar el 4 de febrer a la Universitat Autònoma de Barcelona. El conjunt local, format pels alumnes Marc Grau, Josep Paredes, Arnau Rocamora, Aina Sánchez i Cèlia Solano, intentarà classificar-se per a les finals internacionals d’aquesta competició de robòtica, promoguda per les organitzacions First i Lego Education. El campionat estatal tindrà lloc el 18 de març a Logronyo i comptarà amb la participació de 52 conjunts procedents de 32 tornejos d’arreu del territori espanyol.

 

La Salle, que va participar a la fase classificatòria amb 2 de grups de 4t d’ESO i 3 de 1r d’ESO, va sumar tres premis més. El conjunt de 1r d’ESO Lego Addicted –composat pels estudiants Dani Jiménez, Daniel González, Martí Toldos, Miquel Márquez, Toni Muñoz, Miquel Lorenzo i Marcos Carrasco– va aconseguir el guardó de Joves Promeses. D’altra banda, l’equip Robot League, format pels alumnes de 4t d’ESO Marta Chica, Alba Olivé, Sergi Pernia, Carlos Yuguero, Dylan Álvarez i Alejandro Orenes–, es va adjudicar el premi d’Emprenedoria, mentre que Laia Castiella –de 1r de batxillerat, que imparteix les classes de robòtica a l’escola i té experiència com a participant en edicions anteriors de la First Lego– va guanyar el títol de millor entrenadora. L’escola s’ha mostrat “molt satisfeta per aquests reconeixements, ja que és una bona recompensa a l’esforç dels alumnes i professors per la feina ben feta i per tota la il·lusió que s’amaga darrera d’aquest projecte”

 

D'altra banda, l'escola Fedac Montcada també va participar a la mateixa fase classificatòria disputada a l'UAB amb la participació de dos conjunts. El ProlegoMasters, de 6è, va obtenir una menció especial pels seu treball de recerca, mentre que l'equip Legonès, de 5è, va quedar en segona posició en l'apartat de competició  local.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari