L’Equip Verd organitza un any més la Festa del Medi Ambient a la plaça Joanot Martorell

La convocatòria inclou una nova edició del concurs de roba reciclada A tot drap

L’Equip Verd i el Servei de Medi Ambient organitzen demà una nova edició de la Festa del Medi Ambient a la plaça Joanot Martorell, darrera de l’edifici de l’Ajuntament. Hi haurà activitats per als infants, amb contingut sostenible, a partir de les 17h. Hi haurà instal·lat un inflable i es duran a terme diversos tallers de reciclatge i ecològics com ara “La natura es mou” o un de maquillatge ecològic, un berenar sostenible i saludable i un espectacle de titelles.

En el marc de la jornada tindrà lloc una nova edició del concurs de roba reciclada A tot drap, que premia les millors creacions confeccionades amb materials reciclats. El termini d’inscripció al certamen ja està en marxa i les persones interessades poden trucar a l’Equip Verd, al telèfon 935 726 017 o bé enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected]. A les 19.30h, tindrà lloc el lliurament de premis de la cinquena edició del concurs de roba reciclada “A tot drap”, que té com a objectiu promoure el reciclatge i una major consciència de respecte envers el medi ambient.

La convocatòria està oberta a totes les edats, la participació és individual i només s’acceptarà un vestit per persona. El mateix participant que ha confeccionat la peça podrà decidir si desfila ell mateix o bé, ho fa alguna altra persona en el seu nom. Els vestits hauran d’estar fets exclusivament amb materials usats, a excepció del fil de cosir, i es valorarà positivament que siguin respectuosos amb el medi ambient, funcionals i tinguin un caràcter educatiu cap a la cultura del reciclatge.

Els participants al concurs mostraran els seus vestits en una desfilada davant del públic i del jurat, integrat pel president de l’Àrea de Política Territorial, Jordi Climent (PSC); la regidora de Medi Ambient, Eva Gonzalo (PSC); el cap tècnic de Medi Ambient, Juli Mauri; el director de Montcada Comunicació, Lluís Maldonado, i una representant del departament de Comunicació i Protocol de l’Ajuntament. Els concursants opten a tres premis i accèssits, que seran lliurats per l’alcalde de la ciutat, César Arrizabalaga (PSC), i representants del jurat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari