‘Les dones pateixen més malalties cròniques?’

La xerrada tindrà lloc aquest dimarts al Centre Cívic l’Alzina en el marc del programa del Dia Internacional d’acció de salut de les dones

Una setantena de persones grans han participat a l'exhibició de gimba
Arxiu/ Rafa Jiménez
El 27 de maig, el Casal de Gent Gran Casa de al Mina oferirà una màsterclass de gimba (17 h)
El Casal de la Mina acollirà dimarts una masterclass de gimba
Amb el lema ‘Les desigualtats de gènere afecten la salut de les dones’, la Regidoria de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament organitza un programa d’activitats per celebrar el Dia internacional d’acció de salut de les dones, que es commemora el 28 de maig. El dia de l’efemèride hi ha prevista una masterclass de gimba als exteriors del Casal de la Mina, de 17 a 19.30h, coordinada per l’associació de gent gran del centre i la Xarxa d’Equipaments.
El Centre Cívic l’Alzina de Terra Nostra acollirà el 4 de juny (18h) una xerrada per analitzar el fet que les dones pateixen més malalties cròniques. La conferència, organitzada pel Grup de Dones de Terra Nostra, anirà a càrrec de la metgessa Marta Carrera i la sociòloga Carme Catalán, de la Xarxa de Dones per la Salut. D’altra banda, l’entitat Sin teta hay paraíso i l’Espai Tai-txí organitzen el 7 de juny un taller d’estiraments terapèutics i relaxació, a les 11h, a la Casa de la Mina. El dia 12, la fisioterapeuta especialitzada en sòl pelvià Alba Garcia oferirà un taller a la Casa de la Vila, de 16.30h a 18.30h. Cal inscripció prèvia a través del correu electrònic [email protected]. Per la seva banda, Sin teta hay paraíso promou, amb el suport del CAP Montcada, una sortida de marxa nòrdica, el dia 17, a les 16h. Les inscripcions es poden al telèfon 616 669 805.
 
El programa clourà el 19 de juny amb un taller titulat ‘Cos: emocions i benestar’, que tindrà lloc al Centre Cívic Can Cuiàs, de 18 a 20h. Aquesta és una proposta del grup de dones del barri i anirà a càrrec de Nora Morales, psicopedagoga i terapeuta corporal. D’altra banda, del 27 al 31 de maig, les dones podran accedir de manera gratuïta a les activitats de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure al Gimnàs municipal, el Kursaal i el pavelló Miquel Poblet. Montcada Aqua també fa portes obertes a les classes de zumba del dia 28, a les 17.30h i les 20.30h, i d’aquagac, a les 19.30h.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari