Les EBM reben 223 preinscripcions per al curs vinent, una xifra inferior respecte l’any passat

Hi ha més demanda que places ofertades en les aules d’I2 i I3

Les EBM organitzen cada any una festa per dona a conèixer els seus projectes
Berta Barcons

La xarxa d’Escoles Bressol Municipals (EBM) han rebut enguany un total de 223 preinscripcions per a 172 places. Aquest curs, la xifra de sol·licituds és inferior a l‘any passat, ja que s’hi van apuntar 251 infants d’entre 0 i 3 anys per a una oferta de 191 vacants. Aquest dimecres tindrà lloc el sorteig per ordenar les sol·licituds amb les mateixes puntuacions i el dia 31 es faran públiques les llistes d’admesos i d’espera.

L’etapa de nadons és l’única que encara té vuit places disponibles, repartides entre Font Freda, Camí del Bosc i Mitja Costa, ja que a Can Casamada s’ha registrat un petit excedent de matriculació. L’EBM Can Sant Joan no compta amb cap plaça en aquesta franja d’edat, tot i que el nou edifici que s’està construint al costat de l’IE El Viver, que es preveu entri en funcionament al llarg del curs vinent, disposarà també d’aules de nadons com a la resta de centres de l’Ajuntament. Precisament, el Ple de l’Ajuntament corresponent al mes de maig, que se celebra aquest dijous, inclou un punt en l’ordre del dia per preveure l’ampliació de places en aquest nou equipament educatiu.

Pel que fa a les aules d‘1 a 2 anys, hi ha hagut 101 preinscripcions per a 73 vacants, el que vol dir que tots els centres han rebut més sol·licituds de les places que ofereixen, excepte a Camí del Bosc, on les sol·licituds han quadrat amb l’oferta. Aquesta mateixa situació es repeteix a les classes de 2 a 3 anys, amb 99 infants preinscrits i 68 places lliures. En aquest cas, hi ha dos centres –Camí del Bosc i Can Sant Joan– que encara tenen disponibilitat.

Deixa un comentari