Les entitats ja poden sol·licitar les subvencions municipals per a l’any vinent

El termini per presentar la documentació finalitza el 31 de gener

Les entitats han d'estar inscrites al Registre Municipal
Raül Rivas

Les entitats i associacions sense finalitat lucrativa inscrites al registre municipal de l’Ajuntament de Montcada i Reixac ja poden demanar les subvencions per al 2023. Hi ha temps fins al 31 de gener per presentar tota la documentació pertinent, que s’haurà de lliurar per registre electrònic en format pdf (emplenats digitalment o escanejats i signats). Tots els impresos els trobareu a www.montcada.cat.

Les bases de les subvencions 2023 es van aprovar al Ple de novembre, s’han adaptat a la normativa vigent i incorporen algunes modificacions en els criteris de concessió. ‘En els criteris de concessió incloem la participació de les entitats als plans de formació que organitza l’Ajuntament, l’equitat, la inclusió i l’impacte comunitari de les accions, entre d’altres’, va comentar el regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana, Juan Carlos de la Torre (ECP).

En els criteris de concessió incloem la participació de les entitats als plans de formació que organitza l’Ajuntament, l’equitat, la inclusió i l’impacte comunitari de les accions

Juan Carlos de la Torre, regidor de Ciutadania i Participació Ciutadana

Altres modificacions que inclouen les bases estan vinculades a la Llei de transparència.

Deixa un comentari