Les escoles bressol municipals comencen el nou curs escolar

Els centres Camí del Bosc i Can Sant Joan obren grups mitxes per absorbir tota la demanda

Una nena de l'EBM Can Casamada juga amb una cuidadora
Laura Grau

Les escoles bressol municipals Font Freda, Camí del Bosc, Mitja Costa i Can Casamada han començat aquest dijous el nou curs escolar. L’última llar d’infants incorporada a la xarxa pública municipal, l’EBM Can Sant Joan, iniciarà les classes el pròxim dilluns, 9 de setembre, una vegada enllestits els treballs d’adequació del centre a la normativa que marca la Generalitat. Un total de 271 infants estan matriculats a les cinc escoles municipals, tot i que aquests dies s’han donat ja els primers casos de famílies que renuncien a la plaça per motius econòmics.

Una de les novetats d’aquest curs a les escoles bressol és la recuperació dels grups mixtes formats en funció dels nivells maduratius i no de l’any de naixement, com es fa habitualment. Així, a l’EBM Can Sant Joan s’ha creat una classe mixta composada per nadons i els infants més petits de l’aula de P1, mentre que a l’EBM Camí del Bosc de Can Cuiàs s’ha format un grup mixte de P1 i P2. Aquesta opció ha permès absorbir tota la demanda d’inscripció i ofertar places als infants que havien quedat fora en la primera opció escollida.

La Regidoria d’Educació està estudiant la viabilitat de posar en marxa al llarg d’aquest curs nous serveis a les escoles bressol com espais per a nadons i de joc per a famílies, a més d’ampliar l’horari lectiu fins a les 13h.

 

Seccions:

Deixa un comentari