Les inscripcions al Ral·li de Tapes, obertes fins al 31 d’agost
El certamen es farà a l’octubre, prèviament a la Mostra Gastronòmica que tindrà lloc els dies 26 i 27
Els establiments de restauració del municipi que vulguin participar a l’octubre al Ral·li de Tapes que organitza la Regidoria de Comerç vinculat a la Mostra Gastronòmica han de fer la inscripció aquesta setmana, ja que la data límit és el 31 d’agost. Les persones interessades han de registrar la instància genèrica i adjuntar la documentació escaient; o bé cal contactar amb Comerç mitjançant el correu electrònic [email protected], indicant a l’assumpte: ‘Participació en el Ral·li de Tapes, més el nom de l’establiment’. Cal que al correu s’adjunti la documentació exigida a les bases. La Regidoria espera ampliar el nombre d’establiments que es van inscriure a la primera edició, que va ser de 21.
Enguany la Mostra Gastronòmica s’ha fixat per als dies 26 i 27 d’octubre al Camí de la Font Freda, davant del pavelló Miquel Poblet, coincidint amb la Fira de l’Automòbil de Montcada i Reixac, que també es farà durant tot el cap de setmana, mentre que la Trobada de Vehicles Clàssics organitzada pels Amics dels Clàssics tindrà lloc només diumenge.
Cada establiment ha de proposar una tapa individual que servirà acompanyada d’una beguda i al preu tancat de 4 euros
El 2n Ral·li de Tapes es farà els dies previs a la Mostra, entre el 10 i el 25 d’octubre, i s’amplia respecte a la primera edició. Cada establiment ha de proposar una tapa individual que servirà acompanyada d’una beguda i al preu tancat de 4 euros. La Regidoria de Comerç facilitarà als clients un carnet de puntuacions per valorar quina és la tapa premiada al final del ral·li i també sortejarà un regal entre els participants.
Mostra Gastronòmica
Pel que fa a la Mostra Gastronòmica, el termini d’inscripció està obert fins al 15 de setembre i es pot realitzar presentant una instància electrònica a l’Ajuntament, adjuntant la documentació pertinent. L’establiment que vulgui participar ha de presentar un menú amb un mínim de quatre plats elaborats amb criteris d’equilibri, varietat i creativitat.