Les inscripcions als viatges de la gent gran de setembre i octubre comencen dilluns

Les tres noves destinacions seran Navarra, Costa del Sol i Almeria

L’Ajuntament obre el pròxim dilluns, 2 de juliol, el termini d’inscripcions per als viatges de la gent gran que es faran al setembre i a l’octubre. El 2 de setembre viatjaran els interessats a anar a Navarra i el 19 de setembre sortirà l’autocar cap a Almeria. Finalment, el 18 d’octubre es farà el viatge a la Costa del Sol. Durant el mes de juny han tingut lloc les primeres sortides amb unes 120 persones, una quarantena per expedició.

Les tres primeres sortides han estat a Galícia, Cantàbria i la Serralada de Cazorla. Han estat viatges de set dies i en règim de pensió completa. Tots els desplaçaments es fan en autocar i estan incloses les visites guiades. Enriqueta Gómez, que ha viatjat a terres andaluses, ha destacat la bona organització de la sortida, i ha explicat que l’atenció “és molt correcta, perquè les activitats estaven adaptades a la gent gran, no ens llevàvem massa d’hora i sempre teníem estona de descans”. A aquesta veïna li ha agradat especialment l’intercanvi d’experiències que ha viscut amb els andalusos. El grup on anava aquesta veïna ha visitat ciutats con Jaén, Úbeda i Baeza.

María Díaz és una veïna de Montcada i Reixac que va participar al primer viatge que va organitzar l’Ajuntament, a Cantàbria, i ha valorat molt positivament l’experiència. “Jo viatjo amb l’Imserso, però aquesta sortida no l’oferien i vaig optar pels viatges de l’Ajuntament. Tot està molt ben organitzat i el preu és molt raonable”, ha indicat aquesta veïna, a qui li ha agradat especialment la capital càntabra, Santander.
Els interessats a participar a la resta de sortides han d’adreçar-se a l’Àrea Social de l’Ajuntament. Allà els tècnics els facilitaran la informació i els tràmits que han de fer per sol·licitar un viatge. El Consistori financia el 25% del cost de les sortides i les expedicions tenen un cost aproximat de 250 euros per persona. Els sol·licitants han de ser persones majors de 65 anys, tot i que els seus acompanyants poden tenir menys edats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari