Les inscripcions s’han de tramitar entre el 31 de gener i el 4 de febrer

S’ofereixen Casals coordinats per Educació i Infància i Joventut i un altre de l’IME

Per col·laborar amb la conciliació de la vida laboral i familiar en la setmana blanca –del 7 a l’11 de març– l’Ajuntament, l’Institut Municipal d’Esports i Lleure (IME) i la Federació d’AMPA proposen a les famílies dos casals durant aquests dies no festius. “Esperem que les activitats puguin tirar endavant, estem a l’expectativa després de veure com els Casals de Nadal no es van fer per manca de demanda”, ha manifestat la presidenta de l’Àrea Social, Ana Rivas (PSC).

Les inscripcions a l’activitat que coordinen les regidories d’Educació i d’Infància i Joventut, per a infants de P-3 a sisè de primària, s’han de fer entre aquest dilluns, 31 de gener, i el 4 de febrer a les AMPA de totes les escoles públiques o bé a La Ginesta (Can Cuiàs). El Casal es farà a les escoles Reixac, Elvira Cuyàs i El Viver, de 9 a 13h i el preu és de 50 euros. Com a serveis paral·lels s’ofereix l’acollida matinal, de 8 a 9h (13 euros); la ludoteca, de 15 a 17h (13 euros) i menjador (6,75 euros per menú). Tant el Casal com els serveis es donaran sempre i quan hi hagi un mínim de 15 inscrits.

Pel que fa al Casal de l’IME, les inscripcions s’han de fer del 31 de gener al 3 de febrer a les oficines del departament (Tarragona, 32), de 9 a 13h i de 17 a 19h. Les activitats es dividiran en set grups, en funció de l’edat dels infants –hi poden participar els nascuts entre el 1995 i el 2007– i el preu del Casal, de 9 a 13h, és de 40 euros. Amb el dinar inclòs, el preu és de 75 euros (9 a 15h) i amb dinar i ludoteca, 95 euros (9 a 17h). També hi ha l’opció d’anar de 9 a 13h i de 15 a 17h, sense dinar, per 63 euros i s’ofereix un servei de ludoteca matinal, de 8 a 9h, per 12,50 euros. Les activitats esportives es faran al pavelló Miquel Poblet i a Montcada Aqua. En ambdós Casals, la documentació que cal portar és el full d’inscripció, el de l’ingrés bancari i una fotocòpia de la tarja sanitària i del carnet de vacunacions de l’infant.

Seccions:

Deixa un comentari