Les invitacions del concert dels 20 anys de Montcada Ràdio es lliuren dilluns

Les invitacions per al concert de celebració dels 20 anys de Montcada Ràdio (104.6 fm) del 13 d’abril es posen en circulació el 26 de març, a partir de les 10h. Les persones que vulguin anar al concert que oferiran La Unión, Los Rebeldes i La Guardia al pavelló Miquel Poblet (21h) hauran de recollir […]

Les invitacions per al concert de celebració dels 20 anys de Montcada Ràdio (104.6 fm) del 13 d’abril es posen en circulació el 26 de març, a partir de les 10h. Les persones que vulguin anar al concert que oferiran La Unión, Los Rebeldes i La Guardia al pavelló Miquel Poblet (21h) hauran de recollir les entrades al matí a una carpa que s’instal·larà al costat de l’edifici de l’Ajuntament (Av. de la Unitat, 6) i a la tarda, fins a les 19h, a la recepció del Consistori.
Cada persona tindrà dret a dues entrades i no es fa cap reserva. El concert és gratuït i es lliuraran tiquets fins que s’esgotin. El concert és un dels actes centrals del programa que l’emissora municipal de Montcada desenvoluparà al llarg d’aquest any per celebrar les seves dues dècades d’existència.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari