‘Les raons de la cooperació’ es pot visitar fins al 28 de febrer

La mostra defensa la cooperació al desenvolupament que s’impulsa des de les ciutats

La mostra 'Les raons de la cooperació' consta de diversos plafons informatius sobre la importància de l'ajuda municipal a projectes de desenvolupament a d'altres països
Montcada i Reixac acull una exposició que posa de manifest la importància de les accions de cooperació al desenvolupament que es fa des dels ens locals. ‘Les raons de la cooperació’ es pot visitar fins al 28 de febrer a la Casa de la Vila. L’exposició té per objectiu donar a conèixer com els projectes locals en aquest àmbit han contribuït a la lluita contra la pobresa i les desigualtats i a favor de la justícia social. La mostra també pretén generar reflexió i rebatre les opinions que qüestionen les polítiques locals de cooperació al desenvolupament. 
 
 ‘Les raons de la cooperació’ és una producció de l’Ajuntament de Molins de Rei, que l’ha cedit al consistori montcadenc. En l’elaboració del seu contingut, s’ha tingut en compte la publicació ‘Les Raons de la Cooperació. Guia per a la defensa de la cooperació al desenvolupament des dels municipis’, de Miquel Carrillo, editada pel Fons Català de Cooperació al Desenvolupament, que es pot consultar a través del web www.fonscatala.org.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari