Les VI Jornades de la mongeta del Ganxet, també a Montcada

El grup Cuina Vallès prepara plats destinats a promocionar els productes de la comarca

Els cuiners participants a la inciativa, collint mongetes
Cuina Vallès

Fins a l’11 de novembre el col·lectiu Cuina Vallès –integrat per 12 restaurants de la comarca, una dels quals és Can Piqué, de Montcada i Reixac- realitzen la sisena edició de les Jornades de la mongeta del Ganxet. Es tracta de mongetes de la finca de Can Casamada de Castellar del Vallès que es podran degustar durant quinze dies en diferents plats amb la mongeta com a protagonista. Cuina Vallès, membre del Consorci de Turisme del Vallès Occidental, va nèixer fa cinc anys per divulgar i promocionar la gastronomia vallesana i per tornar als plats productes autòctons de la terra. Els cuiners també treballen de la mà dels artesans agroalimentaris per recuperar productes i portar-los al plat.

Els restaurants que actualment formen part del col·lectiu són Can Feu, de Sabadell; Can Vinyers, de Matadepera; Capritx, de Terrassa; El cel de les oques, de Terrassa; 9 de la Borriana, de Sabadell; Forrellat, de Sabadell; Garbí, de Castellar del Vallès; La terrassa del museu, de Terrassa; Ristol, de Viladecavalls; Lossum, de Sant Quirze del Vallès; Can Piqué, de Montcada i Reixac i Tast & Gust, de Cerdanyola del Vallès.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari