L’Escola Bressol Municipal Mitja Costa celebra el seu primer aniversari

El centre de Terra Nostra ha organitzat aquest matí una festa amb la quarantena d’infants escolaritzats

L’Escola Bressol Municipal Mitja Costa ha celebrat aquest matí una festa per commemorar el primer aniversari d’aquest equipament, que ocupa l’antic edifici de la direcció del col·legi públic amb el mateix nom, a Terra Nostra. La quarantena d’infants escolaritzats en aquest centre ha gaudit d’un espectacle de titelles, un ball i han bufat l’única espelma del pastís d’aniversari.

Amb la posada en marxa de l’Escola Bressol Municipal de Terra Nostra, Montcada compta ja amb dues llars d’infants públiques, l’altra és el centre Camí del Bosc, a Can Cuiàs. Totes dues escoles acullen més d’un centenar d’infants, la de Can Cuiàs té dues línies i la del Mitja Costa, una de sola. La coordinadora de la llar d’infants de Terra Nostra, Margarida Benjumea, ha explicat que moltes famílies estan sol·licitant una plaça d’escola bressol i que ja hi ha moltes inscripcions per a la jornada de portes obertes que el centre farà el dia 24 d’abril a les sis de la tarda. “Algunes pares i mares ja saben que no tindran plaça però tot i això assistiran, això ens mostra que fan molta falta més places públiques de llar d’infants”, ha indicat Benjumea.

L’Escola Bressol Mitja Costa està situada a l’entrada del barri de Terra Nostra, per la Font Pudenta. Aquesta ubicació, segons la coordinadora del centre, és l’ideal pel contacte directe amb la natura, el que ha permès que a l’escola s’hagi elaborat un programa sobre medi ambient. El centre compta amb una quarantena d’infants entre 1 i 3 anys, distribuïts en quatre aules. L’equip docent el formen quatre professionals.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari