L’Escola d’Adults manté oberta la matrícula fins a mitjan octubre

Les classes amb més demanda són les d’informàtica i l’accés a cicles formatius mitjà i superior

L’Escola d’Adults de Montcada i Reixac ha començat avui el curs 2007-2008 en una data poc habitual, a mitjan setembre. El costum era iniciar les classes a l’octubre i per aquest motiu, la direcció del centre creu que la matrícula s’ha ressentit una mica i encara hi ha places a tots els cursos, menys al d’informàtica, que és el que més interessats registra. Tot i això, el centre, ubicat a Can Sant Joan (Reixagó, 5), podrà impartir tota la seva oferta perquè hi ha gent suficient a tots els cursos. El procés oficial de matriculació es va tancar el 13 de setembre però les inscripcions estaran obertes durant tot el que queda de setembre i part d’octubre. Els responsables de l’Escola estan especialment interessats en omplir les aules als cursos en horari de matí.

L’oferta reglada de l’Escola d’Adults la integren proves d’accés als cicles formatius de grau mitjà i superior i dos nivells del Gradut d’Educació Secundària. Aquest darrer curs ha registrat, segons la direcció del centre, menys interessats del previst. En canvi, una novetat que ha generat força acceptació ha estat la incorporació de sis hores que es dedicaran a impartir matèries específiques de cicles formatius, segons ha explicat la directora de l’Escola d’Adults, Adela Gràcia.

A banda de la formació oficial, l’Escola també ofereix altres cursos d’alfabetització, idiomes i noves tecnologies. Les classes que tenen més demanda són les d’informàtica i el problema és que només s’oferta un curs, que es va omplir d’alumnes al mes de juny passat. La Generalitat no ha acceptat la proposta de l’Escola d’Adults de Montcada d’impartir dos cursos més de noves tecnologies. Gràcia espera que “donada la llista d’espera que hi ha, el centre pugui donar més cursos l’any vinent”. L’Escola també disposa d’un laboratori de llengües per iniciació i perfeccionament del català, el castellà i l’anglès. Aquest és el segon curs que l’Escola d’Adults imparteix la totalitat de les classes en unes noves instal·lacions, inaugurades al juny del 2005.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari