L’Espai Jove Can Tauler acull la quinzena edició fins al 22 d’abril

Hi ha previstes sessions informatives als instituts i servei d’assessorament a les famílies

Els joves fan dinàmiques de motivació per trobar la seva vocació que els pot orientar a l'hora de trobar el seu futur professional
Sílvia Alquézar

Amb el lema ‘Informa’t i escull, fes-ho per tu’, l’Espai Jove Can Tauler acollirà del 8 al 22 d’abril la 15a edició de la Mostra d’Ensenyament, organitzada per la Regidoria d’Infància i Joventut. En el marc de la iniciativa, al matí hi ha previstes sessions informatives als instituts, amb tallers i tastets d’oficis, i els dimarts i dijous, de 17.30 a 20.30h, hi haurà servei d’assessorament per a pares i mares a les instal·lacions de l’equipament municipal, al carrer Balmes.

Durant tot el saló, la informació que s’exposarà a Can Tauler girarà al voltant dels batxillerats, els cicles formatius, els programes de qualificació professional inicial (PQPI), els ensenyaments artístics i esportius, els estudis universitaris de grau i màster, a més dels ensenyaments d’idiomes, tant a nivell públic com privat, a més de formació no reglada, vies d’accés als estudis universitaris per a més grans de 25 anys, les escoles d’adults, els serveis educatius existents a Montcada i Reixac, entre d’altres temes. Per a més informació es pot trucar al 935 641 741; enviar un correu electrònic a l’adreça [email protected]; o contactar per mitjà de les xarxes socials Facebook (mirjove.cat) i Twitter (@CanTauler).

“Estem molt satisfets dels 15 anys de trajectòria de la Mostra perquè han permès consolidar l’activitat i coordinar en un únic espai totes les iniciatives que es duen a terme al municipi per donar suport els joves en aquest moment tan decisiu”, ha manifestat la regidora d’Infància i Joventut, Ana Rivas (PSC). La cloenda de la Mostra tindrà lloc del 20 al 22 d’abril, amb diferents tastets d’oficis distribuïts al llarg dels tres dies, amb ensenyaments artístics, d’esports, d’imatge i so, rocòdrom, dansa, còmic i manga, entre d’altres activitats.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari