L’Espai Jove Can Tauler oferta set tallers per al primer trimestre del 2008

Hi haurà cursets de capoeira, ràdio per internet, guitarra elèctrica, percussió, reflexoteràpia, horticultura i batuka

L’Espai Jove Can Tauler (C. Balmes, 16) ha organitzat un programa d’activitats que es duran a terme durant els propers mesos de gener, febrer i març de 2008. En total, es faran set tallers: un de capoeira, els dilluns de 18 a 19.30h, de ràdio per internet, els dilluns de 18 a 19h, de guitarra elèctrica, els dilluns de 19.30 a 21.30h, de percussió, els dimecres de 19.30 a 21.30h, de reflexoteràpia, els dijous de 20 a 21.30h, d’horticultura, també els dijous, de 18 a 20h, i de batuka, els divendres de 18 a 19h.

El preu dels tallers de reflexoteràpia, batuka, capoeira i ràdio per internet és de 25 euros. Els tallers musicals de percussió i guitarra elèctrica costen 30 euros i el preu del taller d’horticultura és de 35 euros. Tots ells tenen un descompte de 5 euros per als membres del Club Jove.

La regidora de Joventut, Eva Gonzalo, ha afirmat que “amb aquest programa d’activitats volem que els joves de Montcada i Reixac tinguin al seu abast una oferta cultural i d’oci per a tots els gustos i adaptada a les seves pròpies necessitats”. Aquest equipament municipal exclusiu per a joves es va inaugurar el 19 d’octubre de l’any 2002. La seva finalitat és canalitzar les demandes, inquietuds i propostes educatives i d’oci a través de diferents serveis com ara la Informació Juvenil A Prop, la viatgeteca, les assessories de l’Estudiant i de l’Associacionisme, l’Espai Jove de Formació i Discussió i el Punt de Trobada. També ofereix la possibilitat de connectar-se gratuïtament a Internet, disposar d’un espai d’exposició o de sales per a realitzar diferents activitats. A més, durant l’any, desenvolupa una àmplia programació d’activitats com ara tallers, cinema, cursos, xerrades, sortides, dies internacionals, cinefòrums i moltes propostes més.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari