‘L’estiu a les places’ s’estrena a Can Cuiàs

La canalla va gaudir de jocs inflables, tallers de pintura i grafitti i jocs tradicionals

La canalla de Can Cuiàs va ser la primera a gaudir de les activitats infantils i juvenils del programa 'Hola, estiu!', que promou l'Ajuntament tots els dimarts i dijous de juliol als diferents barris de Montcada per amenitzar les tardes. Els infants van gaudir d'inflables, jocs tradicionals i tallers de graffitti i pintura al parc del Turó Blau.

A més, també hi haurà cinema a l'aire lliure els divendres a les 22h. El programa arrencarà aquest divendres amb el film ‘Las aventuras de Priscilla, reina del desierto’,  a la plaça Francesc Macià (Mas Rampinyo); el 8, ‘La Toscana’, al Parc del Turó Blau (Can Cuiàs); el 15, ‘En otro lugar’, a la plaça del Poble (Terra Nostra) i el dia 22, ‘Espejo, espejo’, a plaça del Bosc (Can Sant Joan). 

Alguns dissabtes de juliol també hi haurà concerts al Parc de la Cerveseria (22h): el dia 2, actuarà el quintet de jazz de Marc Suárez; el 9 serà el torn de Pele Macleod, i el dia 16, hi haurà un tribut a Aretha Franklin a càrrec del grup Think. 

L’Espai Jove Can Tauler ofereix un ampli programa de propostes estiuenques, amb cursos i tallers, com boxa femení, cuina vegetariana, estudi de gravació o twerking feminista, entre d’altres; o activitats puntuals com una xerrada sobre treball a l’estiu. Una acció destacada és el cicle de concerts de talents joves locals, que es faran els dijous 7, 14 i 21 de juliol. L’equipament ofereix un any més els cursos de premonitors/es i monitor/es en el lleure.

La Ribera
La plaça de la Ribera acollirà diverses propostes fins al setembre. Hi haurà diferents racons i materials de joc, jocs de taula, atelier creatiu i jocs d'aigua per promoure els vincles, el joc compartit i la creativitat. Les activitats es faran de 18 a 20h. Durant les mateixes dates, també es crearà un espai de joc lliure i creatiu amb propostes culturals i creatives per a infants de 6 a 12 anys i les seves famílies, de dilluns a dijous, de 18 a 20h, de dilluns a dijous. Aquesta iniciativa, organitzada per la Regidoria d'Educació, es realitza en el marc del Pressupostos Participatius. 

Rec Comtal es mou
Torna un estiu més el programa el Rec Comtal es mou, amb activitats en família i jocs per promoure els vincles i la creativitat. Tots els dissabte de juny hi haurà una proposta d’11 a 13 h al canal d’aigua de Can Sant Joan, mentre que al juliol, les propostes seran dissabte a la tarda (de 18 a 20 h) i estaran vinculades a la natura, amb activitats d’experimentació amb fauna, flora i aigua.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari