L’exposició ‘Obre els ulls’, de SOS Racisme, es pot visitar a la Casa de la Vila

La mostra romandrà fins al 3 de desembre

La mostra Obre els ulls, de SOS Racisme, es podrà veure fins al 3 de desembre a la Casa de la Vila
El concert solidari amb el Cor Gòspel Gràcia, dirigit per Òscar Altide, és tot un clàssic en la programació del Cicle dels Drets Humans
La mostra Obre els ulls, de SOS Racisme, inaugura el programa del cicle sobre Drets Humans, Migració i Refugi, organitzat pel departament de Cooperació i Solidaritat de la Regidoria de Ciutadania i Participació de l’Ajuntament.  L'exposició es podrà veure a la Casa de la Vila des del pròxim dimecres i fins al 3 de desembre. És una reflexió, des d’una perspectiva personal, sobre les formes de discriminació que moltes persones viuen a diari a les ciutats. L’horari de visita és de 17 a 20h i l’aforament estarà reduït al 30%. 
 
La programació continuarà el 21 de novembre amb la Festa dels Drets Infants, que es farà de manera virtual a causa de les mesures anti-covid. Hi ha prevista una escape room relacionat amb la temàtica. També hi haurà l’actuació del Mag Marín, de 12.30 a 14h, que es podrà seguir a través de l’Instagram Live de l’Ajuntament (usuari: @ajmontcada). D'altra banda, el concert solidari de gòspel, a càrrec del Cor Gòspel Gràcia, s’ha traslladat del 14 de novembre al 20 de febrer del 2021. El consistori retornarà l’import de les entrades i se n’hauran de tornar a comprar per a la nova data. La devolució es farà de manera automàtica a les persones que les van comprar per Internet i, per a la resta, es farà presencialment a l’Auditori Municipal. 
 
 
Seccions:

Deixa un comentari