L’INS La Ferreria ampliarà l’oferta dels cicles formatius amb el grau superior de bioinformàtica

Els estudis s’adrecen a alumnes de batxillerat, preferentment del tecnològic, i a grau mig d’àrees similars

El nou grau de bioinformàtica s'impartirà a l'INS La Ferreria a partir del curs vinent
Laura Grau
L’INS La Ferreria ampliarà el curs vinent la seva oferta de cicles formatius després que el Departament d’Ensenyament hagi acceptat la proposta del centre d’impartir el grau superior de bioinformàtica. La formació consisteix a desenvolupar, implantar i mantenir aplicacions web, garantint l’accés a les dades de forma segura, i es complementa amb formació específica per assistir els investigadors en  la consulta; per gestionar la informació emmagatzemanda en bases de dades mèdiques, biològiques i químiques; i utilitzar les eines i aplicacions informàtiques relacionades amb les ciències òmiques i amb el disseny de nous fàrmacs. 
 
El grau s’adreça a estudiants de batxillerat que preferentment hagin fet la modalitat tecnològica o un grau mig d’àrees similars.
Les sortides professionals poden ser de programador d’aplicacions web i multimèdia; community manager i social media; tècnic en analítica, optimització i posicionament web; programador i tècnic informàtic en projectes i grups de recerca en l’àmbit bioquímic i biomèdic i programador i tècnic en projectes i aplicacions d’informàtica mèdica.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari