L’MCC entrega els xecs de compra als guanyadors de la campanya de Nadal

L’acte va tenir lloc aquest dimarts a la Casa de la Vila

Alguns dels premiats mostren els vals de compra que podran bescanviar a les botigues de l’MCC
MCC
Montcada Centre Comerç (MCC) va organitzar aquest dimarts l'acte de lliurament dels xecs de compra a les persones premiades a la campanya de Nadal. L'entitat va recollir durant la iniciativa més de 7.000 butlletes que la clientela va dipositar a les urnes distribuïdes a les botigues associades. En total, l'MCC va sortejar 10 vals de compra per un import global de 800 euros, repartits en un xec de 200 euros, 1 de 150, 1 de 100 i 7 de 50. El sorteig es va fer el 10 de gener a les instal·lacions de l’entitat i, el dia 15, la Casa de la Vila va acollir l'entrega dels guardons. D'altra banda, l’entitat va organitzar el sorteig d’una televisió coincidint amb la Loteria Nacional de Nadal, però va quedar desert. L'MCC va sortejar l’aparell entre els participants a la campanya dels vals de compra.
 
La presidenta de l’MCC, Míriam Asbert, ha fet un balanç positiu de la campanya nadalenca, que ha registrat un increment de vendes respecte anys anteriors.  “Creiem que un dels motius de l’èxit ha estat que hi hagut més moviment de gent al carrer”, ha dit Asbert, qui ha afegit que l’MCC ha demanat a l’Ajuntament a través d’una instància que va presentar el passat mes d’octubre obrir el carrer Major al pas de vehicles a la franja de tarda durant els quatre mesos d’hivern amb l’objectiu de promoure el comerç de proximitat. “Vam fer una enquesta entre tots els establiments del carrer, i gairebé el 100% considera que la mesura seria molt positiva per als comerç local”, ha expressat Asbert.
 
Sobre aquesta petició, la regidora de Comerç de l’Ajuntament, Montse Ribera (ERC), ha comentat que el consistori no descarta la proposta de l’MCC, tot i que ha avançat que “la mesura s’ha d’estudiar amb calma perquè hi ha altres col·lectius afectats com el veïnat o l’escola ubicada al carrer Major”. L’edil ha expressat la seva voluntat de continuar treballant des de la Regidoria per promoure el comerç de proximitat al municipi.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari